Автомобіль у кредит в Одесі

У наш час не кожен може дозволити собі купити новенький автомобіль, деяким просто не вистачає коштів. Але завдяки такій банківській послузі як автокредит можна отримати омріяний, новенький автомобіль у кредит. Тобто банк надасть вам необхідну суму для купівлі автомобіля, а ви потроху повертатимете борг банку з певним відсотком.

Зараз існує величезна кількість банків і різних організацій, які надають цю послугу. Я пропоную вам розглянути кілька банків і компаній, які надають автомобілі в кредит в Одесі.

ПриватБанк. У цьому банку ви можете придбати авто прямо з авто-майданчика банку. Таким чином, автомобіль в кредит ви економите до 6% від вартості. Ще одним плюсом купівлі автомобіля в кредит у Приватбанку є, те, що всі питання і витрати пов'язані з оформленням документів у ДАІ, Приватбанк бере на себе.

Провіта. Дана компанія надає кредит на різні марки і моделі автомобілів в найкоротший термін, приблизно протягом доби після того як ви подасте заявку на отримання кредиту, кредит буде оформлений і ви отримаєте кошти на ваш автомобіль. Компанія надає кредит за кількома різними програмами, з мінімальною процентною ставкою.

УкрСиббанк. Банк видає кредити на вітчизняні та іноземні автомобілі. Сума автокредиту в даному банку становить від 40 000- 800 000. Мінімальний внесок 15% від вартості автомобіля. Для того, щоб отримати в даному банку автокредит, окрім всіх необхідних документів ви зобов'язані застрахувати машину, яку берете в кредит. Відсоток, який ви переплатите банку, становить 3 %.

Юнекс Банк. Надає кредит на всі типи автомобілів. Тут кредит надається в розмірі 30 000 на термін від одного до семи років. Відсоткова ставка визначається залежно від умов кредитування, які ви оберете. Кредитування відбувається за різними кредитними програмами, саме завдяки великій кількості кредитних програм ви можете підібрати ту програму яка максимально підходить вам.

Дельта Банк. Кредити на автомобілі цей банк надає тільки особам, яким виповнилося 25 років. Тут так само можна кредитувати будь-який автомобіль. Кредит проводиться у вигляді перерахування кредитних коштів на рахунок клієнта, а клієнт потім сам перераховує гроші на рахунок продавця.

ОщадБанк. Надає автокредити на всі види авто. Максимальний термін кредитування становить сім років, а максимальна кредитна сума 80 000 грн. Перший внесок обов'язковий, він становить 25 % від вартості автомобіля, який ви берете в кредит.

UK