Автокредит від МЕГАБАНК

Авто в кредит у МЕГАБАНКУ надається на нові та б/в автомобілі. Видається кредит у гривнях на строк до 7 років. Відсоткова ставка за кредитом залежить від терміну, на який його оформлюють, і розміру початкового внеску, що вноситься позичальником за рахунок власних коштів. Що більшим буде розмір початкового внеску і коротшим термін кредиту, то вигіднішими будуть умови кредитування.

Тим позичальникам, які внесуть не менше 50% від вартості авто як аванс, банк готовий надати автокредит без надання довідки про доходи. Відсоткова ставка за кредитом у цьому випадку коливатиметься від 3,4% до 15%. Мінімальною вона буде при терміні кредитування - 12 місяців, максимальною - при терміні кредитування 60 місяців. При внесенні початкового внеску в розмірі 30%, ставка збільшиться і становитиме 6,4-15,5%. З початковим внеском у розмірі 20% розмір ставки коливатиметься від 7,3% до 20%.

Таким чином, мінімальні процентні ставки за автокредитом у МЕГАБАНКУ можливі при терміні кредитування 12 місяців. При терміні кредитування від 24 місяців ставки практично подвоюються. На розмір відсоткової ставки впливає також і те, який саме автомобіль купується за кредитні кошти. Під час купівлі підтриманих авто умови кредитування можуть бути менш вигідними, наприклад, знадобиться початковий внесок більшого розміру або будуть встановлені більш високі процентні ставки. Це пов'язано з тим, що ліквідність авто з вторинного ринку нижча, а оскільки саме воно виступає заставою за кредитом, кредитор змушений посилювати умови кредитування.

Слід зауважити, що забезпеченням за автокредитом у цьому банку виступає не тільки транспортний засіб, що купується, а й потрібна також порука фізичної особи, якою може бути чоловік/дружина позичальника.

Для отримання автокредитунеобхідно надати в банк такі документи:

- паспорт клієнта та його чоловіка/дружини;

- довідки про присвоєння ідентифікаційного коду обох з подружжя;

- свідоцтво про шлюб;

- копія трудової книжки;

- довідка з місця роботи.

На розгляд наданих документів піде не менше 2-х годин, після чого буде ухвалено рішення про надання або ненадання кредиту. Будуть потрібні також документи на машину, що купується, для оформлення її в заставу, а саме:

- свідоцтво про реєстрацію авто;

- довідка з ДАІ про чистоту автомобіля від арештів;

- довідка-рахунок.

UK